Trailer

Heidi Klum en Tim Gunn terug met Making the Cut

Making the Cut Amazon Prime Video

Heidi Klum en Tim Gunn zijn met Making the Cut te zien op Amazon Prime Video. Het tweetal werkte jarenlang aan Project Runway, waar Klum liefst zestien seizoenen bij betrokken was. Nu hebben ze voor Amazon een totaal nieuwe show gemaakt.

De start onder de Eiffeltoren

Vanaf 27 maart is Making the Cut te zien op Prime Video. Twaalf designers strijden om de hoofdprijs en komen in een fabelachtige show terecht. Afgelopen zomer doken de eerste foto’s op in Parijs, want onder de Eiffeltoren werd de eerste ronde van Making the Cut opgenomen.

Making the Cut op Amazon Prime Video

Behalve Heidi Klum en Tim Gunn zullen er iedere ronde heel wat bekende gezichten te zien zijn als juryleden. Daarbij onder meer Naomi Campbell, Nicole Richie, Carine Roitfeld en Joseph Altuzarra. Twaalf designers van over de hele wereld zullen de strijd met elkaar aangaan.

Winnaar krijgt miljoen dollar voor eigen merk

Voor Amazon is Making the Cut in twee opzichten interessant. Het belooft een boeiende show te worden en de winnende designs zijn vervolgens in de shop van Amazon te verkrijgen. De winnaar krijgt een miljoen dollar om te investerend in een eigen merk.

Bekijk de trailer van Making the Cut