Laatste Nieuws

Hanna vernieuwt voor seizoen 2 bij Amazon

Hanna Amazon Prime Video

Hanna is vernieuwd voor een tweede seizoen door Amazon. De serie ging op 29 maart van start bij de streamingdienst en is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2011. Sinds zijn release kon Hanna op lovende reacties rekenen en nu is een vervolg aangekondigd.

Hanna

In Hanna wordt het vijftienjarige meisje Hanna, gespeeld door Esmé Creed-Miles, gevolgd. Ze is opgegroeid in de bossen van Oost-Europa. Ze heeft haar gehele jeugd gespendeerd aan trainen om ooit te kunnen vechten tegen de mensen die jagen op haar en haar vader. Haar overlevingskwaliteiten worden getest als zij en haar vader worden gescheiden. Lukt het haar om terug te keren naar haar vader en de mensen te stoppen die het op hun voorzien hebben?

Hanna krijgt tweede seizoen bij Amazon

Hanna kan rekenen op een tweede seizoen bij Amazon Prime Video. “We wisten dat we iets unieks in handen hadden met Hanna”, legde Albert Cheng van Amazon studios uit. Dat een preview van de serie al werd getoond tijdens de Superbowl heeft daarnaast flink bijgedragen. “Sinds het debuut slechts tien dagen geleden, heeft Hannah geweldige reacties gehad.”

“We zijn overweldigd, niet alleen door de manier waarop de serie het heeft gedaan, maar ook met de wereld die David Farr heeft gecreëerd voor de serie en de sterke cast, geleid door Esmé Creed-Miles, Mireille Enos en Joel Kinnaman. We zijn verheugd om fans een kans te geven om te zien hoe Hanna haar reis voortzet op Amazon.” Een releasedatum voor seizoen 2 is nog niet bekend.