Laatste Nieuws

Hanna krijgt derde seizoen op Amazon Prime Video

Hanna Amazon Prime Video

Het hing al wel even in de lucht, en inmiddels is het ook bevestigd: Hanna krijgt een derde seizoen op Amazon Prime Video. Dat bevestigt één van de makers van de serie, David Farr, vandaag in een officieel statement.

Hanna

Hanna is gebaseerd op een al in 2011 uitgebrachte gelijknamige film. De serie werd op 29 maart jongstleden gelanceerd en bleek een doorslaand succes. Fans zijn gegrepen door het mysterieuze vijftienjarige meisje Hanna (Esmé Creed-Miles), die is opgegroeid in het oosten van Europa.

Ze is haar hele leven lang opgeleid om het op te kunnen nemen tegen mensen die op haar en haar vader jagen. Haar survivalkunsten worden nog belangrijker wanneer Hanna haar vader uit het oog verliest, terwijl ze beiden doelwit van de jagende vijanden blijven.

Seizoen 3

Seizoen 2 van Hanna is zó goed bevallen dat er tien dagen na de release daarvan al wordt bekend gemaakt dat er een derde deel komt. “Ik ben ongelooflijk blij dat ik Hanna een derde seizoen mag geven”, vertelt Farr. “Ik ben Amazon en NBCU dankbaar dat we de reis door mogen zetten. Het wordt een fantastisch derde deel.”

Vermoedelijk verschijnt Hanna seizoen 3 in 2021 in het aanbod van Amazon Prime Video.