Laatste Nieuws

Good Omens in mei naar Amazon Prime Video

Good Omens Amazon Prime Video

Good Omens gaat in mei van start op Amazon Prime Video. De serie is een verfilming van de fantasy-klassieker en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Terry Pratchett en Neill Gaiman. Tegelijkertijd met de aankondiging van de releasedatum is ook een intro naar buiten gebracht.

Good Omens

In Good Omens draait het allemaal om een pietluttige engel (Michael Sheen) en een dare devil (David Tennant). De twee stervelingen, maar hebben het prima naar hun zin op aarde. Als de twee te horen krijgen dat de wereld op zaterdag vergaat, stort hun wereld in. Dat gebeurt echter alles als de Hemel en de Hel hun zin krijgen. De pietluttige engel en dare devil vormen dan ook een onwaarschijnlijk bondgenootschap om de Armageddon te stoppen. Als ze merken dat de Antichrist nergens te bekennen valt, komen ze in een bijzonder avontuur terecht. Lukt het hen om de wereld te redden voordat het te laat is?

Releasedatum Good Omens bij Amazon Prime Video

Good Omens gaat op 31 mei van start op Amazon Prime Video. De eerste beelden van de Amazon Prime Original serie zijn alvast verschenen en de verwachtingen zijn hoog. Hieronder bekijk je alvast een intro.