Laatste Nieuws

Goliath krijgt vierde en laatste seizoen

Goliath Amazon Prime Video

Billy Bob Thornton keert nog één keer terug in de rol van Billy McBride, want Goliath is door Amazon Prime Video verlengd voor een vierde seizoen. Dit is wel gelijk het laatste seizoen dat gemaakt zal worden van de dramaserie.

Billy McBride

Billy McBride was een gevierd advocaat, maar hij zit nu vooral in een schimmige kroeg keuzes te maken tussen bier en whiskey. Soms helpt hij nog in een nietszeggend zaak, verder dan advies komt het niet. Tot hij in aanraking komt met een dubieuze zaak waarbij een medewerker van een grote wapenfabrikant is komen te overlijden. De omstandigheden zijn dubieus en pardoes staat hij oog in oog met het kantoor dat hem als grof vuil aan de kant heeft gezet.

Wereldwijde crisis aanpakken

Inmiddels zijn er drie seizoenen gemaakt van Goliath, waarvan het laatste deel dit najaar verscheen. Opnieuw werd deze reeks goed ontvangen en de serie scoort op IMDb nog altijd een 8,2. Amazon Prime Video besloot dan ook een vierde en laatste seizoen te bestellen. Hierin zal een wereldwijde crisis worden aangepakt die gevolgen kan hebben voor een gehele generatie. Wanneer het nieuwe seizoen van Goliath verschijnt is nog de vraag. Tot dusver zaten er telkens zo’n vijftien maanden tussen de releases. In dat geval zou het gaan om eind 2020 of begin 2021.