Laatste Nieuws

Finaleseizoen Bosch heeft releasedatum te pakken

Bosch seizoen 4 Amazon

Bosch keert deze zomer nog één keer terug. Het zevende en laatste seizoen van de crimeserie is vanaf vrijdag 25 juni te zien op Amazon Prime Video. Alle afleveringen zullen in één keer worden gelanceerd.

Harry Bosch

In Bosch draait het om Harry Bosch. De rechercheur is zelf recht door zee, maar komt continu in de problemen door zijn leidinggevenden en collega’s. Waar iedereen een politiek spel speelt, is het voor Bosch alleen maar te doen om zaken op te lossen. Een nobel streven, alleen hij heeft wel één nadeel. Behalve zijn norse insteek heeft hij zijn geweer nogal snel in zijn handen. En dat levert vanzelf nog meer problemen op.

The Burning Room

De crimeserie is een groot succes, waarbij de boeken van Michael Connelly als basis worden gebruikt. Het zevende seizoen is gebaseerd op het boek The Burning Room. Wanneer een tienjarig meisje omkomt bij een brandstichting, zet Bosch alles op het spel om haar moordenaar voor het gerecht te krijgen. En dat terwijl hij wordt tegengewerkt door sterke krachten. De zeer beladen en politiek gevoelige zaak brengt Bosch voor een dilemma. Hoever is hij bereid om te gaan voor gerechtigheid. Op 25 juni is seizoen 7 te zien op Amazon Prime Video.