Wat kost een abonnement op Amazon Prime Video?

Wat kost een abonnement op Amazon Prime Video? Amazon Prime Video heeft bepaalde kortingen voor nieuwe gebruikers. Ook kun je bij Amazon rekenen op extra voordelen zodra je een betaald account hebt voor Prime Video. In dit artikel vertellen we je er alles over.

Wat kost een abonnement op Amazon Prime Video?

Amazon Prime Video heeft bij verschillende acties om klanten te trekken. Zo kunnen nieuwe leden in de beginperiode een lidmaatschap afsluiten waarbij ze eerst één maand gratis naar Prime Video kijken.

Klanten die een lidmaatschap afsluiten bij Amazon Prime Video, betalen de eerste zes maanden een bedrag van 2,99 euro als introductiekorting. Daarna wordt het abonnement automatisch verlengd en betalen ook zij 5,99 euro per maand. Deze introductiekorting geldt overigens niet wanneer de abonnementen worden betaald met Google Play of via iTunes. Bij Amazon is het ook mogelijk om de betaaltermijn te wijzigen. In dat geval betaal je in plaats van 5,99 euro per maand maar 49 euro per jaar, wat neerkomt op een besparing van 22,88 euro.

Extra voordelen Amazon Prime Video

Door een Prime Video-abonnement te nemen, heb je ook de nodige extra voordelen. Met het Prime-abonnement heb je namelijk niet alleen toegang tot Prime Video, maar kun je ook profiteren van alle andere diensten van Amazon. Zo krijg je met Prime gratis bezorging van producten uit de Amazon website. Tevens heb je alle voordelen op Twitch. Waar je maandelijks gratis games kunt spelen en abonnee kunt worden op jouw favoriete Twitch-kanaal. Tenslotte kun je gratis gebruik maken van Amazon Photo.