Amazon Prime Video betalingsmethodes

Amazon Prime Video Betalingsmethoden

Amazon Prime Video kent beperkte betalingsmethodes. De streamingdienst is sinds december 2016 beschikbaar in Nederland, alleen hebben de makers hun dienst nog niet voorzien van de nodige betalingsmethodes die hier normaliter altijd wel te vinden zijn.

Het is dan ook helaas niet mogelijk om jouw abonnement te betalen door gebruik te maken van bijvoorbeeld iDEAL of PayPal. De enige optie die Amazon je biedt, is het gebruikmaken van een creditcard. Zowel een Visa Card als een MasterCard wordt geaccepteerd.

Of Amazon Prime Video in de toekomst ook te betalen is door gebruik te maken van andere opties, is afwachten. Tot op heden is het niet bekend of Amazon bereid is daar wijzigingen in door te voeren.

Aanpassen van betalingsmethodes Amazon

Mocht je een account hebben aangemaakt bij Amazon, maar toch niet tevreden zijn over de betalingsmethode die je hebt gekozen, dan kun je er altijd voor kiezen om de betalingsmethode aan te passen. Om dat te kunnen doen, moet je wel ingelogd zijn in je account. Vervolgens verschijnt rechts bovenin een icoontje met een poppetje waar je op kunt klikken (zie afbeelding hierboven).

Daar druk je op Account & Settings, waarna je ziet op welke methode je momenteel betaalt (zie afbeelding hieronder). Daar kun je ook een betalingsmogelijkheid toevoegen en wijzigen. Tegelijkertijd kun je bij jouw accountinstellingen ook direct zien wanneer het abonnementsgeld van jouw rekening wordt afgeboekt.

Betaalgegevens Amazon Prime Video wijzigen