Laatste Nieuws

Falling Water stopt na twee seizoenen

Falling Water Amazon Prime Video

Het is na twee seizoenen klaar voor Falling Water. De serie was in de Verenigde Staten te volgen via USA Network en in Nederland konden we ermee aan de slag via Amazon Prime Video. Nu is echter bekend geworden dat er geen derde seizoen komt van de dramaserie.

Gemeenschappelijke droom

In Falling Water volgen we het verhaal van drie personen die niet aan elkaar gerelateerd zijn. Langzaam aan realiseren ze zich echter dat ze allemaal onderdeel zijn van een gemeenschappelijke droom. Hoe meer onderzoek ze doen, hoe meer ze erachter komen dat de visies die ze in hun gemeenschappelijke droom vinden misschien wel de sleutel vormt voor het lot van de wereld.

Falling Water klaar

Het is klaar voor Falling Water. USA Network heeft besloten dat de dramaserie, waarin een hoofdrol was weggelegd voor Lizzie Brochere (bekend van American Horror Story), niet voorzien wordt van een derde seizoen. Dat heeft The Hollywood Reporter bevestigd. De kijkcijfers voor Falling Water zijn nooit spectaculair geweest. Door de samenwerking met Amazon werd echter toch besloten ook een tweede seizoen te maken. Een derde seizoen zit er echter niet meer in.