Laatste Nieuws

Eerste beelden Homecoming verschenen

Amazon Prime Video werkt achter de schermen hard aan een nieuwe psychologische thriller. Het gaat om Homecoming, een serie met niemand minder dan Julia Roberts in de hoofdrol. Amazon biedt nu alvast een kijkje achter de schermen met twee foto’s afkomstig uit de serie.

Homecoming

Homecoming is één van de series waar Amazon Prime Video hard aan werkt. Het gaat om een breinbrekende psychologische thriller waar een aantal bekende namen aan meewerken. De hoofdrol is voor niemand minder dan Julia Roberts en Sam Esmail, die we kennen van Mr. Robot, is als regisseur aan de slag gegaan van de serie. De populaire gelijknamige podcast is overigens de basis geweest van Homecoming.

Homecoming vertelt het verhaal van Heidi Bergman (Roberts). Ze is werkzaam als maatschappelijk werker bij het Homecoming Transitional Support Center. Met die instellingen doen ze er alles aan om soldaten weer terug te laten keren naar het burgerleven. Walter Cruz (Stephan James) is één van die soldaten. Colin Belfast (Bobby Cannavale) is de manager van Heidi en het is de vraag in hoeverre hij te vertrouwen is. Als Heidi jaren later een nieuw leven is begonnen, staat er plots een inspecteur van het Ministerie van Defensie (Shea Whigham) voor de deur. Is Heidi al die tijd wel eerlijk geweest over haar motieven?

Homecoming Amazon Prime Video