Laatste Nieuws

Duitse gangsterserie 4 Blocks naar Amazon Prime Video

4 Blocks Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft de rechten verworven van 4 Blocks. Deze Duitse gangsterserie speelt zich af in Berlijn en is gelanceerd tijdens het Berlin Film Festival. De zesdelige serie wist direct veel indruk te maken en werd vervolgens in Duitsland, Roemenië en Polen uitgezonden op TNT en ZDF. Op IMDb scoort 4 Blocks al een 8,2.

Beschikbaar in 150 landen

Amazon had er niet lang over nodig om overtuigd te geraken over de serie van Wiedemann & Berg, waarop de rechten werden verworven om in 150 landen te mogen streamen. De lanceerdatum zal verschillen per land, maar in de zomer van 2018 moet 4 Blocks overal te zien zijn.

Familie syndicaat in Berlijn

4 Blocks draait om Ali ‘Toni’ Hamady. Hij probeert juist het criminele circuit te verlaten, maar wanneer zijn zwager wordt gearresteerd is er voor hem geen ontkomen meer aan. Toni neemt de regie over in het familie syndicaat, dat met name de Berlijnse wijk Neukölln in zijn greep houdt. Kida Khodr Ramadan, de vertolker van Toni, won op het Series Mania Festival in Parijs al de award voor beste acteur voor deze rol.