Laatste Nieuws

Drie nominaties voor Amazon bij Golden Globes

The Marvelous Mrs. Maisel

Op maandag zijn de nominaties voor de Golden Globes bekend geworden. Kristen Bell, Garrett Hedlund, Sharon Stone en Alfre Woodard hadden de eer om de namen van de genomineerden voor een Golden Globe-award bekend te maken. Ook twee series van Amazon zijn opgevallen. Aan het begin van 2018 wordt bekend gemaakt welke films, series en acteurs/actrices er met de felbegeerde prijs vandoor gaan.

Drie nominaties voor Amazon

Amazon Prime Video kan rekenen op drie nominaties tijdens de Golden Globes-awards. Daarbij valt het op dat vooral The Marvelous Mrs. Maisel goede zaken heeft gedaan. Niet alleen is de serie in de categorie komedie genomineerd voor een award voor beste televisie serie. Ook kon Rachel Brosnahan, die voor de serie in de rol kruipt van Miriam ‘Midge’ Maisel, rekenen op een nominatie.

Dat is in de categorie beste acteur in een komedie serie. De andere genomineerd is Kevin Bacon. De acteur die Dick speelt in de Amazon-serie I Love Dick is genomineerd als beste acteur in een komedie serie. Begin 2018 wordt bekend of Amazon er ook daadwerkelijk met een Golden Globe vandoor gaat.