Laatste Nieuws

Drie acteurs vastgelegd voor slotseizoen Goliath

Goliath Amazon Prime Video seizoen 3

Het vierde en tevens laatste seizoen van Goliath krijgt steeds meer vorm. Amazon Prime Video heeft dan ook bekendgemaakt dat de serie rondom Billy Bob Thornton een aantal nieuwe castleden heeft.

The Sixth Sense

Haley Joel Osment, Jena Malone en Clara Wong zijn gecontracteerd, zo meldt Variety. Vier maanden geleden kwam het nieuws naar buiten dat er een vierde seizoen is besteld. De productie is dan ook in volle gang. Osment is natuurlijk vooral bekend van The Sixth Sense, de afgelopen jaren is hij eveneens volop te zien in series zoals The Kominsky Method. In Goliath zal hij Dylan Zax spelen. Hij wordt omschreven als de ‘zwakste schakel’ van de Zax-familie, iemand met weinig ambitie.

De familie Zax en advocatenkantoor Margolis & True

Wong was recent te zien in de Netflix-serie The I-Land. Zij speelt Kate Zax, een toegewijde chemicus voor het familiebedrijf. Ze heeft alleen moeite om haar loyaliteit aan haar familie te verzoenen met haar eigen gevoel voor moraliteit. Malone maakte al eerder een Amazon Prime-productie met Too Old to Die Young. Nu speelt ze Samantha Margolis. Het hoofd van het advocatenkantoor Margolis & True. Ze moet als dochter van de oprichter zichzelf bewijzen, ondanks enorme tegenspoed door gezondheidsproblemen. Het vierde seizoen van Goliath wordt later in 2020 verwacht.