Laatste Nieuws

Dramaserie Nine Perfect Strangers met Nicole Kidman in aantocht

Nine Perfect Strangers Amazon Prime Video

De langverwachte dramaserie Nine Perfect Strangers, met Nicole Kidman en Melissa McCarthy komt naar Amazon Prime Video. De reeks is gebaseerd op de roman uit 2018 van de Australische auteur Liane Moriarty.

Achtdelige reeks

Nine Perfect Strangers is een achtdelige serie gebaseerd op het boek van Moriarty, een bestseller van de New York Times. De serie wordt geproduceerd door de teams achter Big Little Lies en The Undoing. Nine Perfect Strangers vertelt het verhaal van negen gestresste stadsbewoners die proberen in een kuuroord dat genezing en transformatie belooft, om hun weg te vinden naar een betere manier van leven. Tijdens deze tiendaagse retraite waakt de directrice van het resort, Masha (Kidman), over hen. Zij is op een missie om hun vermoeide geesten en lichamen nieuw leven in te blazen. Deze negen vreemdelingen hebben echter geen idee wat hen te wachten staat.

Opnames in Australië

De cast, die op locatie in Australië werd gefilmd, bestaat uit Nicole Kidman en Melissa McCarthy, in hun eerste project samen, naast Luke Evans, Tiffany Boone, Bobby Cannavale, Melvin Gregg, Regina Hall, Manny Jacinto, Asher Keddie, Michael Shannon, Grace Van Patten en Samara Weaving. Nicole Kidman: “Ik ben zo trots op wat we het afgelopen jaar voor elkaar hebben gekregen, zoals het filmen van Nine Perfect Strangers in Australië tijdens de wereldwijde pandemie. Samenwerken met Melissa McCarthy, opnieuw werken met David Kelley, Liane Moriarty en mijn producerende cohorten, de krachten bundelen met Hulu in de VS en nu dit, een wereldwijde distributiedeal met mijn thuisstudio Amazon. De sterren staan op één lijn en ik ben dolblij!”

Bekijk de teaser van Nine Perfect Strangers