Laatste Nieuws

Dit kunnen we verwachten van Marvelous Mrs. Maisel seizoen 3

The Marvelous Mrs. Maisel

Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan alweer het derde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel. Door Variety weten we nu het één en ander van wat we mogen verwachten van seizoen 3. Het medium sprak met onder meer hoofdrolspeelster Rachel Brosnahan (Midge) tijdens Paleyfest.

Onenightstand

Aan het eind van het tweede seizoen zagen we hoe Midge voor troost terecht kwam bij haar man Joel, die haar verlaten had in het eerste seizoen. Voor één nacht wil ze samen zijn met iemand waar ze van houdt. Fans vragen zich af of het echt iets voor één nacht zal zijn tussen de twee. “Ik denk dat Midge dat wel gelooft”, gaf Brosnahan aan.

“Ik denk niet dat het gaat om hun relatie, ik denk dat het gaat om vertrouwen en comfort. Zij komt op een gloednieuw pad terecht dat angstig is, er is geen pad dat al voor haar gemaakt is, zoals in haar vorige leven. Ik denk dat het een moment is van troost en verbinding voordat ze de sprong in het diepe wacht naar de grote tour.”

Grotere show

Ook maker Amy Sherman-Palladino verklapte al iets. Zo zagen we Midge in het tweede seizoen al naar Parijs en de Catskills vertrekken. In seizoen 3 wordt haar horizon nog meer verbreed en dat betekent dat we een grotere show kunnen verwachten om het verhaal te kunnen vertellen.

“De reis die we dit jaar voor haar hebben uitgezet, is de eerste keer dat ze op tour gaat als komiek. Het is de eerste keer dat ze hiervoor betaald krijgt en en de eerste keer dat ze te maken krijgt met publiek dat niet ‘haar mensen’ zijn. Dat gaat zijn eigen draai aan het verhaal geven. We gaan in seizoen 3 zeker naar wat verschillende plaatsen.”

Marvelous Mrs. Maisel seizoen 3 op Amazon Prime Video

Een releasedatum voor het derde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel is nog niet bekend, maar wel verklapte de cast al dat het seizoen spoedig in productie gaat. Op 20 maart gaan de opnames voor seizoen 3 van start in New York.