Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van The Expanse seizoen 5 op Prime Video

The Expanse seizoen 4 Amazon Prime Video

Seizoen 5 van The Expanse is onderweg op Amazon Prime Video! Sinds woensdag 16 december staan de eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen van The Expanse op de streamingdienst. En er komen er nog zeven aan via een wekelijkse release. Wanneer je de spiksplinternieuwe afleveringen precies kunt verwachten, lees je hier.

Crew Rocinante moet zonnestelsel wéér redden

In seizoen 5 van The Expanse op Amazon Prime Video zien we natuurlijk hoe het de crew van de Rocinante vergaat, én komt het mysterieuze Protomolecule weer aan bod. Daarnaast speelt Belter en vrijheidsstrijder Marco Inaros een veel grotere rol dan in de afgelopen seizoenen. Toch komt het erop neer dat James Holden (Steven Strait), Naomi Nagata (Dominique Tipper), Amos Burton (Wes Chatham) en piloot Alex Kamal (Cas Anvar) het heelal alweer moeten redden!

The Expanse seizoen 5 is één-na-laatste seizoen

The Expanse, gebaseerd op de boeken van James S. A. Corey, is al weer bijna ten einde. Producenten Andrew Kosove en Broderick Johnson kondigden onlangs aan dat er ná seizoen 6 een punt achter de populaire serie wordt gezet. Middels een statement lieten ze weten: “Vanaf het moment dat we met deze serie begonnen zijn, hebben we ons best gedaan om de visie van de schrijvers te eren. We zijn er trots op dat we een van de meest diverse casts op televisie hebben en een platform hebben gekregen voor verhalen die er echt toe doen.”

Tien nieuwe The Expanse-afleveringen

The Expanse seizoen 5 telt tien afleveringen. Hetzelfde gold voor de seizoenen 1 én 4, waar de seizoenen 2 en 3 ons dertien afleveringen voorschotelden. De eerste drie episodes van het nieuwe seizoen kun je nu op Amazon Prime Video checken, en de rest komt eraan. Wanneer precies kun je hieronder zien!

Uitzendschema The Expanse seizoen 5

Aflevering Titel Op Prime Video
1 Exodus 16 december
2 Churn 16 december
3 Mother 16 december
4 Guagamala 23 december
5 Down and Out 30 december
6 Tribes 6 januari
7 Oyedeng 13 januari
8 Hard Vacuum 20 januari
9 Winnipesauki 27 januari
10 Nemesis Games 3 februari