Laatste Nieuws

Deze vier series verschijnen in september op Amazon Prime Video

The Purge Amazon Prime Video

September staat bij Amazon Prime Video garant voor een aantal nieuwe series. De streamingdienst gaat in ieder geval vier nieuwe series toevoegen aan zijn aanbod. The Purge, Forever, Six Dreams en Pete the Cat komen in september allemaal nieuw bij de streamingdienst.

The Purge

Amazon Prime Video heeft alvast vier nieuwe series voor september aangekondigd. Om te beginnen kunnen we vanaf 5 september aan de slag met The Purge. Buiten de Verenigde Staten is deze serie exclusief te bekijken bij Prime Video. De serie is gebaseerd op de succesvolle films en draait om de twaalf uur waarin alle misdaden, waaronder moord, legaal zijn. Rollen zijn er onder meer voor Lili Simmons (Ray Donovan), Gabriel Chavarria (East Los High) en Jessica Garza (Six). Hieronder zie je alvast een trailer.

Forever

De volgende serie heet Forever en is vanaf 14 september te bekijken bij Amazon Prime Video. Deze romantische komedie gaat over het getrouwde koppel June (Maya Rudolph) en Oscar (Fred Armisen). De twee hebben een comfortabel leven in suburban Riverside, Californië. Al twaalf jaar hebben ze dezelfde gesprekken, eten ze hetzelfde eten en gaan hun vakanties steeds naar hetzelfde huisje. maar nadat June met Oscar praat om het één en ander aan te passen en om skivakantie te gaan, komen ze op compleet onbekend terrein terecht.

Six Dreams

Met Six Dreams heeft Amazon Prime Video de eerste Spaanse Original in huis gehaald. Het gaat om een gloednieuwe sport documentaire waarin we zes individuen volgen die La Liga seizoen 2017-2018 volgen. De docu geeft een kijkje achter de schermen in de Spaanse competitie. Drie spelers, twee coaches en de voorzitter wordt gevolgd. Six Dreams wordt op 7 september toegevoegd.

Pete The Cat

De laatste nieuwe serie die al is aangekondigd en die we deze maand nog kunnen verwachten, is er één voor kinderen. Gebaseerd op de bestsellers is Pete the Cat nu terug met zijn eigen serie. De serie laat zien hoe de wereld ontdenkt kan worden terwijl je ondertussen slim en optimistisch bent. De serie verschijnt op 21 september bij Prime Video.