Laatste Nieuws

Deze nieuwe films en series komen op Prime Video in maart

coming 2 america amazon prime video

Februari ligt al weer bijna achter ons, maar maart belooft een knalmaand te worden op Amazon Prime Video! De streamingdienst komt namelijk met een hoop nieuwe films én series, en wij zetten op een rijtje wat je precies kunt verwachten!

TRECX – 1 maart

TRECX is een absurdistische satirische comedyserie van Nederlandse bodem met een frisse, moderne blik. Het geheel brengt een mengeling van kleinere groep scènes en spannende, filmische sketches – soms gebracht als terugkerende miniseries met sitcom-elementen. Onder meer Michiel Romeyn, Ruben van der Meer en Sigrid ten Napel spelen rollen in de nieuwe show op Amazon Prime.

Coming 2 America – 5 maart

In het weelderige en koninklijke land Zamunda maken de pas gekroonde koning Akeem (Eddie Murphy) en zijn vertrouwelinge Semmi (Arsenio Hall) een gloednieuw hilarisch avontuur mee. Een avontuur waarbij zij over de hele wereld reizen, van hun groot Afrikaanse land naar de stad Queens in New York – waar het allemaal begon.

Palm Springs – 26 maart

Palm Springs volgt de zorgeloze Nyles (Andy Samberg) en het gereserveerde bruidsmeisje Sarah (Cristin Milioti) die een toevallige ontmoeting hebben op een bruiloft in Palm Springs. Het wordt al snel ingewikkeld als het paar niet in staat is om te ontsnappen aan de locatie, zichzelf of aan elkaar.

Invincible – 26 maart

Invincible is gebaseerd op de Skybound/Image-comic met dezelfde naam door Robert Kirkman, Cory Walker en Ryan Ottley. Het is een één uur durende, volwassen geanimeerde superheldenshow die draait om de zeventienjarige Mark Grayson (Steven Yeun), die net als elke andere jongen van zijn leeftijd is – behalve dat zijn vader de meest krachtige superheld op de planeet is, Omni-Man (J.K. Simmons). Maar als Mark zijn eigen krachten ontwikkelt, ontdekt hij dat zijn vaders nalatenschap misschien niet zo heroïsch is als die lijkt.

Andere interessante releases op Prime Video in maart:

Gemini Man – 1 maart 2021
The Terminal – 1 maart 2021
Schindler’s List – 1 maart 2021
Human Capital – 2 maart 2021
The Dark Knight Rises – 7 maart 2021
Dora and The Lost City of Gold – 8 maart 2021
The King of Staten Island – 11 maart 2021
The High Note – 11 maart 2021
The Matrix Revolutions – 13 maart 2021
Crawl – 15 maart 2021
The Dark Knight – 16 maart 2021
Horizon Line – 18 maart 2021
Playing With Fire – 22 maart 2021
Sonic The Hedgehog – 29 maart 2021