Laatste Nieuws

Deze films en series komen in april op Prime Video

tom clancys without remorse amazon prime video

De maand maart ligt al weer bijna achter ons en april staat voor de deur. De vogeltjes fluiten en de lucht wordt steeds blauwer, en het wordt óók lente op Amazon Prime Video. Dat komt in april namelijk met een hoop toffe releases, die wij voor je op een rijtje zetten!

Them – 9 april

De nieuwe terreur-anthologieserie, Them, van Little Marvin en uitvoerend producent Lena Waithe, gaat op vrijdag 9 april exclusief op Prime Video in première. Them is een anthologieserie over terreur in Amerika. Het eerste seizoen speelt zich af in de jaren 50 en draait om een zwarte familie die verhuist van North Carolina naar een geheel blanke buurt in Los Angeles. Dit gebeurde in de periode die bekend staat als The Great Migration. Het ongewone huis van de familie wordt ground zero wanneer kwaadaardige krachten, zowel buitenaards als van de buren, hen dreigen te kwetsen, verwoesten en vernietigen. Deborah Ayorinde, Ashley Thomas, Alison Pill, Shahadi Wright Joseph, Melody Hurd, en Ryan Kwanten spelen de hoofdrollen.

We Children From Bahnhof Zoo – 9 april

Het verhaal van Christiane, haar vrienden en hun sombere val in drugsverslaving en prostitutie schokte een hele generatie. Nu worden de befaamde memoires in deze Amazon Original serie met een modern perspectief geherinterpreteerd. We Children from Bahnhof Zoo volgt het verhaal van zes tieners die meedogenloos vechten voor hun droom van geluk en vrijheid, waarbij ze hun ouders, leraren en iedereen die hen niet begrijpt, achter zich laten. Christiane (Jana McKinnon), Stella (Lena Urzendowsky), Babsi (Lea Drinda), Benno (Michelangelo Fortuzzi) Axel (Jeremias Meyer) en Michi (Bruno Alexander) storten zich in de opwindende Berlijnse nachten, zonder grenzen of regels om het leven, de liefde en de verleidingen te vieren – totdat ze gedwongen worden te erkennen dat deze extase niet alleen hun vriendschap zal vernietigen, maar hen ook in een afgrond zal drijven.

Tom Clancy’s Without Remorse – 31 april

Een elite Navy SEAL ontdekt een internationale samenzwering terwijl hij gerechtigheid zoekt voor de moord op zijn zwangere vrouw in Tom Clancy’s Without Remorse. Dit is de explosieve ontstaansgeschiedenis van actieheld John Clark – een van de meest populaire personages in het Jack Ryan-universum van auteur Tom Clancy. Wanneer een groep Russische soldaten zijn familie vermoordt als vergelding voor zijn rol in een top-secret operatie, achtervolgt Sr. Chief John Kelly (Michael B. Jordan) de moordenaars koste wat het kost. Samen met een collega SEAL en een schimmige CIA-agent onthult Kelly’s missie zonder het te weten een heimelijk complot dat de VS en Rusland in een totale oorlog dreigt te storten.

Andere interessante releases op Prime Video in april:

Doorman – 1 april 2021
The Notebook – 1 april 2021
Unt. Seth Rogen Comedy Special S1 – 1 april 2021
Like A Boss – 2 april 2021
Train To Busan II (Peninsula) – 2 april 2021
Edge Of Tomorrow – 4 april 2021
The Rhythm Section – 5 april 2021
Tenet – 7 april 2021
Blood Diamond – 7 april 2021
2001: A Space Odyssey – 10 april 2021
Batman V Superman: Dawn Of Justice – 16 april 2021
Man of Steel – 19 april 2021
The Shawshank Redemption – 22 april 2021
The Intern – 25 april 2021
Irresistible – 26 april 2021
San Andreas – 28 april 2021