Laatste Nieuws

Deze 8 films lanceert Amazon Prime Video in 2021

One Night in Miami Amazon Prime Video

Het coronavirus houdt ook in de filmwereld thuis, maar Amazon Prime Video zit natuurlijk niet stil. De streamingdienst lanceert in 2021 liefst acht spiksplinternieuwe films! Wij zetten voor je op een rijtje welke, en natuurlijk waar ze over gaan.

One Night in Miami

Op een prachtige avond in 1964, kwamen vier iconen uit de sport, muziek en activisme bij elkaar om één van de grootste veranderingen in de boksgeschiedenis te vieren. Toen underdog Cassius Clay, later Muhammad Ali genoemd, (Eli Goree), zwaargewicht kampioen Sonny Liston versloeg in de Miami Convention Hall, herdacht Clay het evenement met drie van zijn vrienden: Malcolm X (Kingsley Ben-Adir), Sam Cooke (Leslie Odom Jr.) en Jim Brown (Aldis Hodge).

The Map of Tiny Perfect Things

Een tiener die naar volle tevredenheid iedere dag in dezelfde tijdcirkel (een soort Groundhog Day!) leeft. Zijn leven staat op zijn kop als hij een meisje ontmoet dat ook vastzit in diezelfde tijd-lus. Wat volgt is een liefdesverhaal met een fantastische draai, als de twee worstelen om uit te vinden hoe en of ze aan hun nooit eindigende dag kunnen ontsnappen.

Tom Clancy’s Without Remorse

Without Remorse volgt operations officer John Clark (Michael B. Jordan), ook bekend als John Terrence Kelly, een voormalige Navy SEAL die voor de CIA gaat werken.

Coming 2 America

In het weelderige en koninklijke land Zamunda maken de pasgekroonde koning Akeem (Eddie Murphy) en zijn vertrouwelinge Semmi (Arsenio Hall) een gloednieuw hilarisch avontuur mee. Een avontuur waarbij zij over de hele wereld reizen, van hun Afrikaanse land naar de wijk Queens in New York – waar het allemaal begon. Vanaf 22 maart te zien op Prime Video!

The Voyeurs

Wanneer Pippa en Thomas intrekken in hun droomappartement, merken ze dat ze recht in het appartement aan de overkant kunnen kijken. Dit maakt hen getuige van de onstabiele relatie van het aantrekkelijke koppel aan de overkant van de straat.  Maar wanneer ze, anoniem, proberen om tussenbeide te komen, zetten ze onbewust een reeks gebeurtenissen in gang die tot een ramp zullen leiden.

Bliss

Bliss is een ongelofelijk liefdesverhaal waarin het uit elkaar vallende leven van de onlangs gescheiden Greg (Owen Wilson) wordt gevolgd. Hij ontmoet de betoverende Isabel (Salma Hayek), een vrouw die op straat leeft en ervan overtuigd is dat de vervuilde, gebroken wereld om hen heen niet echt is. Ze gelooft dat ze in een lelijke, harde namaakwereld leven die van binnen de mooie, vredige ‘echte’ wereld van blijdschap is. Twijfelachtig in het begin, ontdekt Greg uiteindelijk dat er misschien wel enige waarheid zit in Isabels wilde samenzweringstheorie.

Birds of Paradise

Gebaseerd op de roman ‘Bright Burning Stars’ van auteur A.K. Small. Birds of Paradise, speelt zich af op een prestigieuze balletschool in Parijs. Het nieuwe meisje raakt bevriend met een rouwend dans-wonderkind, terwijl de dansers strijden om de ultieme prijs van de school: het ontvangen van een contract om toe te treden tot het balletgezelschap van de Parijse Opera. Hoewel de druk toeneemt en de meisjes naar hun fysieke en emotionele grenzen worden geduwd, wordt hun band op de proef gesteld en worden ze gedwongen zich af te vragen hoe ver ze bereid zijn te gaan om te winnen.

Invasion

Invasion volgt twee jonge broers die met hun vader, een onderscheiden marinier (Riz Ahmed), op de vlucht slaan en die hen probeert te beschermen tegen een onmenselijke bedreiging. Terwijl de reis hen in steeds gevaarlijkere en onverwachte richtingen voert, zullen de jongens de harde waarheid onder ogen moeten zien en hun jeugd achter zich moeten laten.