Laatste Nieuws

Derde The Walking Dead-serie komt naar Amazon Prime Video

The Walking Dead Amazon Prime Video

Het imperium van The Walking Dead zal nog verder worden uitgebreid. Na de originele serie en de spin-off Fear the Walking Dead komt er nog een derde serie. Deze heeft een trailer en zal op Amazon Prime Video worden uitgezonden.

Mysterieuze eerste beelden

Tijdens Comic Con in New York werd vanuit het niets een nieuwe serie gepresenteerd. Een titel voor de reeks is er ook nog niet, maar het Walking Dead Universum zal er in ieder geval weer verder door worden uitgebreid. In de Verenigde Staten heeft AMC de uitzendrechten van alles dat rondom The Walking Dead wordt gemaakt, maar waar zou de serie in de rest van de wereld belanden?

Eerste generatie na de zombie-uitbraak

The Walking Dead zelf is in Nederland te zien op Netflix, terwijl Fear The Walking Dead op Amazon Prime Video verschijnt. Die laatste partij blijkt voor Europa ook de licentie in handen te hebben. De serie is een coming-of-age-drama, over de eerste generatie mensen die opgroeiden tijdens de zombie-uitbraak. Het verhaal start zo’n tien jaar na het begin van de plaag. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen en is bedacht door Scott Gimple. Hij is ook showrunner van The Walking Dead. Wanneer de serie exact verschijnt is nog niet bekend, behalve dat het in 2020 het geval zal zijn.

Wil jij direct weten wanneer deze spin-off op Amazon Prime Video verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk de trailer van de nieuwe The Walking Dead-serie