Laatste Nieuws

Derde seizoen All or Nothing met Dallas Cowboys

All or Nothing Dallas Cowboys

Het derde seizoen van All or Nothing, de Amazon Prime Video-docuserie over de NFL, gaat ditmaal over de Dallas Cowboys. Alle afleveringen zullen op 27 april verschijnen.

Cardinals en Rams gingen voor

De eerste twee seizoenen van All or Nothing gingen over de Arizona Cardinals en de Los Angeles Rams. Met name het tweede seizoen was erg interessant. De Rams maakten namelijk de verhuizing van St. Louis naar Los Angeles. Hierdoor werd de volledige organisatie verplaatst, met alle gevolgen van dien. Er waren nog geen eigen faciliteiten, of deze waren pas in aanbouw. Het zorgde voor een zeer rommelig seizoen voor de NFL-formatie, wat in de documentaireserie duidelijk in beeld kwam.

Cowboys zonder Romo

In het 2017-2018 seizoen is de Dallas Cowboys gevolgd. Deze superrijke club kan maar niet aan de verwachtingen voldoen. Jarenlang werd het team aangevoerd door Tony Romo, al kon hij vorig jaar door een slepende rugblessure al niet meer spelen. In 2017-2018 verliet hij de club en werd verslaggever. De club stond dan ook voor een nieuwe fase en het werd uiteindelijk een zeer turbulente campagne met het mislopen van de play-offs. De eerste twee seizoenen van All or Nothing is nu al te zien op Amazon Prime Video.