Laatste Nieuws

DC Universe-serie Doom Patrol krijgt een tweede seizoen

Doom Patrol Amazon Prime Video

De serie Doom Patrol, die sinds 24 april jongstleden op Amazon Prime Video te bewonderen is, gaat een tweede seizoen krijgen. De DC Universe-serie zal allereerst verschijnen bij HBO Max, op 25 juni aanstaande.

Super Heroes van DC Universe

In Doom Patrol zien we de meest populaire groepen Super Heroes in actie: Robotman, Negative Man, Elasti-Woman en Crazy Jane. Zij worden aangestuurd door de verstrooide professor Niles Caulder, alias The Chief. Samen proberen de superhelden de wereld in vrede te houden, ook al kennen ze allen ook de nodige persoonlijke problemen in hun leven. In seizoen 2 van Doom Patrol zien we hoe de Super Heroes als miniatuur-versies van zichzelf terugkeren, na een nederlaag tegen rivaal Mr. Nobody.

Wanneer komt Doom Patrol seizoen 2 op Amazon Prime?

De nieuwe afleveringen verschijnen op 25 juni bij HBO Max. Wanneer seizoen 2 op Amazon Prime Video komt, is nog niet exact bekend. Waar HBO Max de serie in de Verenigde Staten mag streamen, heeft Amazon de rechten voor onder meer Nederland. Het eerste seizoen was in Amerika te zien van 15 februari tot 24 mei 2019 en kwam dus een klein jaar later naar Amazon. Mocht dit ritme aanhouden, dan komt Doom Patrol seizoen 2 in de zomer van 2021 naar Amazon Prime Video in Nederland. Mogelijk wordt dit eerder.

Bekijk de trailer van Doom Patrol seizoen 2