Laatste Nieuws

Daisy Jones & The Six heeft cast rond

Daisy Jones and the Six Amazon Prime Video

De musical dramaserie Daisy Jones & The Six heeft de cast inmiddels helemaal rond. Riley Keough en Sam Clafin waren al aangekondigd, waar zijn nu nog eens vier acteurs bijgekomen.

Muziek in de jaren’60

Daisy Jones & The Six is gebaseerd op de bestseller van Taylor Jenkins Reid. Het vergaat gaat over de opkomst en ondergang van een band. De knappe maar instabiele Daisy Jones droomt er eind jaren’60 van een beroemd zangeres te worden. Ze wordt voorgesteld aan Billy Dunne, de frontman van de opkomende rockband The Six. De vonken spatten ervan af en hun eerste hit slaat in als een bom. Billy’s vrouw is zich bewust van de chemie tussen haar man en Daisy, maar hun huwelijk en gezin staan voorop. Die romantiek is niets voor de coole toetsenist Karen die de liefde opzij schuift voor haar carrière in een tijd die daar nog niet rijp voor is.

Vier nieuwe castleden

Voor de cast zijn nu nog eens vier acteurs vastgelegd. Nabiyah Be (bekend uit Black Panther) zal de rol van Simone Jackson vertolken, de beste vriendin van Daisy. Will Harrison speelt Graham Dunne, de jongere broer van Billy. Suzki Waterhouse heeft de rol van Karen te pakken en Josh Whitehouse (Poldark) is Eddie Roundtree de bassist van The Six. Reese Witherspoon zal als producer de serie gaan dragen, ze maakte eerder Big Little Lies en The Morning Show.