Laatste Nieuws

Coming 2 America exclusief op Amazon Prime Video

coming 2 america amazon prime video

Het was eigenlijk de bedoeling dat Coming 2 America uit zou komen in de bioscopen, maar het coronavirus gooide roet in het eten. En daarom komt de sequel op Coming to America van Eddie Murphy op 5 maart naar Amazon Prime Video!

Op zoek naar een bruid in New York

In de classic Coming to America (1988) gaat prins Akeem (gespeeld door Eddie Murphy) op zoek naar een bruid in de Amerikaanse miljoenenstad New York City. Zijn ’trouwe’ assistent Semmi (Arsenio Hall) vindt het ‘vieze, stinkende’ leven in The Big Apple echter helemaal niks en probeert zijn baas tegen te werken. Tevergeefs!

Zoon in The Big Apple

In Coming 2 America komt Akeem er via-via achter dat hij een heuse zoon rond heeft lopen in New York. Het is de bedoeling dat hij binnenkort gekroond wordt tot koning, maar zijn vader Jaffe Joffer (James Earl Jones) wil pas aftreden als de prins zijn zoon accepteert. En die moet dus koste wat kost gevonden worden. Akeem en Semmi vertrekken dus wéér naar de Verenigde Staten, waar ze uitkomen in de bekende New Yorkse wijk Queens.

Corona streep door de rekening van Eddie Murphy

Eigenlijk was het dus de bedoeling dat Coming 2 America een bioscooprelease zou krijgen in december 2020. Daar werd echter van afgezien door de coronapandemie. Dat betekent meteen wel dat je het werk van Murphy vanaf 5 maart kunt aanschouwen op Amazon Prime Video.