Laatste Nieuws

Coldplay-film A Head Full Of Dreams verschijnt bij Prime Video

Coldplay film Prime Video Amazon

Amazon heeft bekendgemaakt dat A Head Full Of Dreams van Coldplay op Prime Video te zien zal zijn. In de documentaire wordt teruggeblikt op de twintig voorgaande jaren waarin Coldplay uitgroeide tot een toonaangevende band. Daarnaast kondigde Amazon nog vier titels aan voor november.

A Head Full Of Dreams

A Head Full Of Dreams was de naam van het meest recente album van Coldplay en onder deze naam werd ook een stadiontour georganiseerd. De Britse band bracht ook een bezoek aan Nederland en stond meerdere avonden in een uitverkocht Amstermdam ArenA, tegenwoordig de Johan Cruijff Arena. Bekende nummers van het album A Head Full Of Dreams zijn Everglow, Birds en Hymn For The Weekend, een track met Beyoncé.

Coldplay-film op Amazon Prime Video

Onder de naam A Head Full Of Dreams is ook een Coldplay-film gemaakt en deze zal exclusief op Prime Video van Amazon verschijnen. De releasedatum van de Coldplay-film op Prime Video is ook al bekend. Vanaf 16 november kan er naar de film gekeken worden. In A Head Full Of Dreams wordt niet alleen teruggeblikt op het laatste album, maar wordt er ook teruggegaan naar de tijd waarin Coldplay nog onbekend was en voor een smal publiek speelde in Camden. Er is in de documentaire ook veel aandacht voor de hechte band die de bandleden met elkaar hebben ontwikkeld door de jaren heen.

A Head Full Of Dreams is gemaakt door Mat Whitecross. De filmmaker regisseerde in het verleden ook Supersonic. Whitecross kent de vier bandleden al lange tijd, nog voordat zij doorbraken met Coldplay. Ze leerden elkaar kennen tijdens college in Londen en vanaf het moment dat de band ontstond was Whitecross er bij om dit te documenteren.

Andere films en series bij Prime Video in november

Amazon heeft voor Prime Video nog vier titels aangekondigd die in november zullen verschijnen. Op 2 november verschijnt Homecoming, een psychologische thriller met een hoofdrol voor Julia Roberts, waarvan onlangs al een trailer verscheen. Op 9 november worden Beat en Patriot seizoen 2 toegevoegd aan het aanbod. Beat is een Prime Original uit Duitsland en brengt de clubscene van Berlijn in beeld, dat wordt overschaduwd door bizarre en schokkende sterfgevallen.

Op 16 november verschijnt niet alleen A Head Full Of Dreams, maar ook The Gymkhana Files. Een nieuwe serie van Prime Video over motorsportster en ondernemer Ken Block. De reeks bestaat uit acht afleveringen en wekelijks verschijnen er twee nieuwe episodes.