Laatste Nieuws

Prime Video kondigt aan: er komt een tweede seizoen van Clarkson’s Farm!

jeremy clarkson farm amazon prime video

Clarkson’s Farm met… hoe kan het ook anders, Jeremy Clarkson, is een regelrechte hit gebleken voor Amazon Prime Video. Je kon er daarom ook op wachten: de streamingdienst kondigt vandaag officieel aan dat er een tweede seizoen komt.

Kaleb, Gerald, Charlie… iedereen komt terug!

Kijkers kunnen in het tweede seizoen van Clarkson’s Farm een diepere inzicht verwachten in nog een jaar op Diddly Squat Farm als The Grand Tour-presentator Jeremy Clarkson streeft naar diversifiëren, het uitbreiden van zijn beperkte agrarische kennis onder het toeziend oog van zijn no-nonsense-team: superboer Kaleb, Gerald, adviseur ‘Cheerful’ Charlie, Jeremy’s wederhelft Lisa. Seizoen 2 belooft meer humor, triomfen en beproevingen, en natuurlijk meer boerenmisstappen, als we Jeremy & co volgen op hun landbouwavontuur!

“We zijn zo’n gelukkig team!”

Clarkson reageert: “Ik ben erg blij dat iedereen weer wat tijd kan doorbrengen met Cheerful Charlie, Gerald, Lisa en natuurlijk, Kaleb. We zijn zo’n gelukkig team!” Dan Grabiner, Head of UK Originals bij Amazon Studios, laat weten: “Clarkson’s Farm is Jeremy’s ongefilterde liefdesbrief aan de landbouw. Het is die authenticiteit, charme en humor, gecombineerd met de fantastische personages op de boerderij, die de serie zo’n opmerkelijke hit bij het publiek hebben gemaakt. We zijn verheugd om weer een jaar het leven op Diddly Squat met het team mee te maken, en wensen Kaleb en boeren in het hele land veel succes toe nu Moeder Natuur wraak blijft nemen op Jeremy.”

9,2 op IMDb

Clarkson’s Farm is een van de bestbeoordeelde Amazon Originals aller tijden: op ratingwebsite IMDb scoort de serie een razendknappe 9,2! Jeremy Clarkson heeft overigens al gereageerd op het nieuws op zijn Twitter-account, in een video kunnen we hem voor zijn Lamborghini-tractor zien staan en drukt hij ons op het hart dat hij dolblij is met het nieuws.