Laatste Nieuws

Cast The Expanse seizoen 4 uitgebreid

The Expanse seizoen 4 Amazon Prime Video

De cast voor het vierde seizoen van The Expanse is uitgebreid. De serie is vanaf zijn vierde seizoen een serie van Amazon. De streamingdienst besloot The Expanse te redden nadat duidelijk werd dat Syfy geen nieuwe seizoenen meer zou maken.

Cast voor The Expanse seizoen 4

In het vierde seizoen gaan we kennis maken met een aantal nieuwe gezichten, zo meldt Deadline. Om te beginnen heeft Rosa Gilmore een rol gekregen. Haar zagen we in het verleden al in gastrollen bij Elementary en The Handmaid’s Tale. In The Expanse speelt ze Lucia Mazur.

Het volgende nieuwe gezicht is dat van Keon Alexander. Nadat hij eerder rollen had in Tyrant en Impuls kruipt hij voor The Expanse in de huid van ‘een sluwe en charismatische Belter leider’. Jess Salguerio, bekend uit Orphan Black, Saving Hope, The Strain en Workin’ Moms, speelt ‘een cynische corporate security officer.

The Expanse seizoen 4 op Amazon Prime Video

Wanneer het vierde seizoen van The Expanse bij Amazon Prime Video te bekijken is, is nog onduidelijk. Naar verwachting verschijnt het seizoen nog later dit jaar. Tot die tijd zijn de eerste drie seizoenen van de sci-fi serie te bekijken bij de streamingdienst. Naast de nieuwe castleden keren voor seizoen 4 ook onder meer terug: Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham en Frankie Adams.