Laatste Nieuws

Cast Amazon-serie The Dark Tower krijgt vorm

The Dark Tower Amazon Prime Video

De cast van de nieuwe Amazon-serie The Dark Tower krijgt vorm. De streamingdienst gaat aan de slag te gaan met een serie gebaseerd op de boeken van Stephen King over The Dark Tower. Met Sam Strike (Nightflyers) is de hoofdrol van Roland Deschain nu vergeven.

The Dark Tower

Het is niet voor het eerst dat met de boekenreeks The Dark Tower gewerkt gaat worden. In 2017 verscheen al een film met onder meer Idris Elba in de hoofdrol, maar die uitvoering werd geen groot succes. De nieuwe serie van The Dark Tower staat dan ook volledig los van de film en gaat zich meer richten op wat er verteld wordt in de boeken. Amazon zou inmiddels op het punt staan om een pilot van de serie te bestellen. Daarna moet bekeken worden of de serie doorgang vindt.

Cast Amazon-serie The Dark Tower krijgt vorm

De cast van de Amazon-serie The Dark Tower krijgt nu vorm. Met Sam Strike is de hoofdrol van Roland Deschain nu vervuld. In de serie is ook een rol weggelegd voor Jasper Pääkkönen die we al kennen uit Vikings. Glen Mazzara en MRC gaan aan de slag als uitvoerend producent en showrunner.