Laatste Nieuws

Bosch vernieuwd voor seizoen 6 op Amazon

Bosch seizoen 4 Amazon

Bosch krijgt ook een zesde seizoen bij Amazon Prime Video. Nog voor de release van het vijfde seizoen bij de streamingdienst is nu al duidelijk geworden dat er ook een zesde seizoen gaat komen van de misdaadserie.

Het verhaal van Bosch

In Bosch zien we hoe Titus Welliver in de huid van detective Hieronymus kruipt, beter bekend als Harry Bosch. Twee jaar geleden zou hij een verdachte hebben gedood en dit incident blijft hem tot op de dag van vandaag achtervolgen. In seizoen 1 zien we hoe hij een moor dop een jongetje onderzoekt. Het jongetje blijkt al in 1989 op gruwelijke wijze te zijn vermoord, lukt het Bosch om de moord op te lossen?

Seizoen 6 voor Bosch

Bosch krijgt een zesde seizoen. Terwijl het vijfde seizoen momenteel wordt geproduceerd en in 2019 bij Amazon Prime Video te zien is, is nu al duidelijk dat er een vervolg gaat komen. De serie is gebaseerd op de best-selling boeken van Michael Connelly en net als de boeken is ook de serie tot op heden een groot succes.

De serie is geproduceerd door Fabrik Entertainment en nu een paar dagen nadat dat bedrijf te horen heeft gekregen dat het aan de slag mag met de true-crime serie Interrogation voor CBS All Access weet het bedrijf ook dat het nog niet gedaan is voor Bosch.