Laatste Nieuws

Black Noir krijgt ‘hoofdrol’ in seizoen 3 The Boys op Amazon Prime Video

Black-Noir-and-the-Seven-in-The-Boys

Seizoen 1 van The Boys op Amazon Prime Video was een doorslaand succes en ook het tweede seizoen van de superheldenserie werd behoorlijk goed ontvangen. Daarom is het de hoogste tijd om een blik te werpen op seizoen 3, met een hoofdrol voor… Black Noir.

Centrale rol Black Noir in seizoen 3

Waar onder meer Homelander en Starlight bijna geen geheimen meer voor ons hebben, hangt er rondom het personage Black Noir nog een zweem van mysterie. Natuurlijk, zo nu en dan zien we de ‘ninja met superkrachten’ door het beeld schuifelen… Maar wat schuilt er bijvoorbeeld onder zijn masker? Het is een goede mogelijkheid dat we daar in seizoen 3 achter komen. Want volgens showrunner Eric Kripke gaat Black Noir daarin een centrale rol spelen!

Black Noir is allergisch voor nootjes

Black Noir is in The Boys op Amazon Prime Video vooral een soort manusje van alles, een soort huurling die ingezet wordt als er iemand uitgeschakeld moet worden. Wat weten we verder van hem? Nou, hij is vrijwel onschendbaar, neemt twijfelachtige beslissingen en is allergisch voor… nootjes. Hoe hij eruitziet én hoe zijn stemgeluid klinkt… niemand weet het. Al brengt seizoen 3 daar dus waarschijnlijk verandering in.

Ook Black Noir is klaar met wekelijkse release

Seizoen 2 van The Boys kende zijn première op 4 september van dit jaar, maar daarvóór kwam er al een bestelling voor een derde seizoen. Amazon krijgt behalve lof voor de superheldenserie ook best wat kritiek, maar dat heeft meer te maken met het uitzendschema. The Boys werd wekelijks gereleaset in plaats van één keer en veel fans vinden dit maar niks. Het is natuurlijk een mogelijkheid dat dat weer verandert voor seizoen 3. Mét Black Noir in de spotlights dus!