Laatste Nieuws

BBC-serie McMafia wekelijks te zien op Amazon Prime Video

McMafia Amazon Prime Video

McMafia is iedere week te zien op Amazon Prime Video. De drama crimeserie wordt door BBC One op televisie gebracht en Amazon heeft de streamingrechten verworven. Vanaf 3 januari verschijnt er telkens één aflevering per week en als start verschijnen zelfs de eerste twee episodes al.

James Norton als Alex Godman

James Norton heeft de afgelopen jaren al grote rollen op zich gehad in Happy Valley, War and Peace en Grantchester. Nu is hij de hoofdpersonage in McMafia. Norton speelt Alex Godman, de zoon van een Russische maffiabaas, die is opgegroeid in Engeland. Godman lijkt het duistere verleden achter zich te kunnen laten en start zijn eigen bedrijf. Hij is gelukkig met zijn vriendin Rebecca en misdaad lijkt geen rol meer te spelen. Zijn familie duikt echter weer op en dan is al snel alles anders. Godman wordt gedwongen om toch de onderwereld in te duiken om zijn geliefden te beschermen.

Bestsellers Misha Glenny

McMafia is gebaseerd op het boek van Misha Glenny met de gelijknamige titel. In de achtdelige serie zijn een aantal van de waargebeurde verhalen uit het boek van Glenny gebundeld. De journalist schreef hierin over diverse maffia-organisaties. Bekijk de trailer van McMafia.