Laatste Nieuws

American Horror Story, Modern Family en Sons of Anarchy naar Prime Video

Prime Video gaat in juli enkele behoorlijk grote namen op het gebied van series in het aanbod toevoegen. Zo mogen we onder meer Modern Family, American Horror Story en Sons of Anarchy spoedig bij de streamingsdienst verwachten.

1 juli: American Horror Story (seizoen 1 tot en met 5)

Te beginnen op de eerste dag van de maand; dan komen de eerste vijf seizoenen van American Horror Story online bij Prime Video. Mogelijk volgen de overige vier seizoenen later nog. In American Horror Story staat per seizoen één bekend persoon centraal, telkens met hun eigen bizarre verhaal/gebeurtenis.

1 juli: Modern Family (seizoen 1 tot en met 9)

En ook op 1 juli verschijnt Modern Family op Prime Video. Er is ook al een tiende seizoen, mogelijk volgt die later nog bij de streamingsdienst. In Modern Family volgen we drie families die samen één groot geheel vormen, resulterend in hilarische taferelen.

15 juli: Sons of Anarchy (seizoen 1 tot en met 7)

Twee weken later volgen zeven seizoenen van Sons of Anarchy bij Prime Video. In deze serie is Jax Teller de grootste blikvanger. Als vice-president en de zoon van één van de oprichters is hij een spil in een roemruchte motorclub, die dreigt de verkeerde kant op te gaan.