Laatste Nieuws

American Gods vernieuwd voor seizoen 3 met grote verandering

American Gods Amazon Prime Video

American Gods keert terug voor een derde seizoen, maar dan wel met een grote verandering. De serie die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Neil Gaiman krijgt namelijk een nieuwe showrunner. Het is Charles ‘Chic’ Eglee die is aangesteld om voor het derde seizoen als showrunner en uitvoerend producent te fungeren.

American Gods

American Gods is één van de Prime Originals van Amazon. De serie vertelt het verhaal van Shadow Moon (Ricky Whittle uit onder meer The 100). Hij is net vrij uit de gevangenis en ontmoet een mysterieuze man die zichzelf Wednesday noemt. Een op het eerste oog onschuldige ontmoeting, waarvan Shadow niet kan weten dat het de loop van zijn hele leven zal veranderen. Als de bodyguard van Mr Wednesday komt Shadow al snel terecht in een wereld die hij maar moeilijk kan begrijpen.

American Gods vernieuwd voor seizoen 3

American Gods is vernieuwd voor een derde seizoen en krijgt daar een nieuwe showrunner voor. Eerder waren Bryan Fuller en Michael Green al samen actief als showrunners en daarna werd het stokje overgedragen aan Jesse Alexander. Voor het derde seizoen is Charles ‘Chic’ Eglee naar voren geschoven als showrunner. Hij was eerder al bekend van onder meer The Walking Dead en Dexter.