Laatste Nieuws

Amazon werkt aan eigen serie The Feed

Amazon Prime Video

Amazon werkt wederom aan een nieuwe serie. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat er binnenkort een thrillerserie verschijnt genaamd The Feed. Hoofdrollen in de serie zijn er onder meer voor Counterpart-acteur Guy Burnet, EastEnders-actrice Nina Toussaint White, Harry Potter-acteur David Thewlis en Game of Thrones-actrice Michelle Fairley.

The Feed

The Feed is een gloednieuwe serie waar Amazon aan werkt dat gebaseerd is op het gelijknamige boek van Nick Clark Windo.. De serie speelt zich af in het Londen van de nabije toekomst. De familie van Lawrence Hatfield staat centraal. Hij is erin geslaagd om een nieuwe technologie te ontwikkelen die in de brein van de meeste mensen is geïmplanteerd en die ervoor zorgt dat mensen informatie, emoties en herinneringen onmiddelijk kunnen delen. Het gaat echter fout voor de familie als gebruikers van de nieuwe technologie plots moorddadig worden.

The Feed op Amazon Prime Video

The Feed verschijnt binnenkort bij Amazon Prime Video. De opnames voor de thrillerserie gaan nog deze maand van start. The Feed zal in totaal tien afleveringen tellen en de showrunner is nieman dminder dan Channing Powell, die we al kennen van The Walking Dead. De serie wordt in 2019 op Prime Video verwacht.