Laatste Nieuws

Amazon sleept This Is Us en The Exorcist binnen

This Is Us Amazon

Amazon heeft de internationale streamingrechten van zowel This Is Us als The Exorcist in de wacht weten te slepen. Op Amazon Prime Video zullen de twee series binnenkort te zien zijn. Dit heeft de dienst samen met 20th Century Fox bekend gemaakt na afloop van de Emmy Awards.

Twee Emmy Awards voor This Is Us

This Is Us is één van de meest populaire series van het moment en sloeg ook toe tijdens de Emmy Awards. De dramaserie sleepte liefst elf nominaties in de wacht en ging er vandoor met twee gouden beeldjes. Sterling K. Brown werd gekozen tot de beste acteur in een dramaserie, terwijl Gerald McRaney een Emmy won voor beste gastrol in een dramaserie. This Is Us draait om zes mensen die heel veel met elkaar gemeen hebben, alleen hebben ze dat zelf nog niet in de gaten.

Serie van The Exorcist

The Exorcist is één van de meest historische horrorfilms en daar is vorig jaar een serie van gemaakt. Dit was in eerste instantie ingezet als miniserie, maar door het grote succes is er een tweede seizoen gemaakt. De serie doet het goed, want op IMDb scoort The Exorcist liefst een 8.2. Amazon Prime Video heeft de rechten voor tweehonderd landen binnengehaald en zal de titels gaan toevoegen aan het aanbod. Een exacte datum is hiervoor nog niet bekendgemaakt.