Laatste Nieuws

Amazon Prime Video toont beelden Everybody’s Talking About Jamie

Everybody's Talking About Jamie 1

Amazon Prime Video heeft nieuwe beelden vrijgegeven van de aankomende film Everybody’s Talking About Jamie! De film die gebaseerd is op de gelijknamige prijswinnende musical komt op 17 september aanstaande naar de streamingdienst.

Jamie wil drag queen worden

Everybody’s Talking About Jamie is geïnspireerd op waargebeurde feiten en volgt Jamie New (gespeeld door Max Harwood), een tiener uit Sheffield die droomt van een leven op het toneel. Terwijl zijn klasgenoten plannen maken over hun toekomst na school, overweegt Jamie om zijn geheime carrière-ambities te onthullen en een felle en trotse drag queen te worden. Zijn beste vriendin Pritti (Lauren Patel) en zijn liefhebbende moeder (Sarah Lancashire) overladen hem met eindeloze steun, terwijl de plaatselijke drag-legende Miss Loco Chanelle (Richard E. Grant) hem begeleidt naar zijn debuut optreden op het podium.

Jamie heeft ook te kampen met een vader (Ralph Ineson) die hem niet steunt, een ongeïnspireerde loopbaanadviseur (Sharon Horgan) en een paar onwetende schoolkinderen die zijn sensationele parade proberen te verpesten. In opzwepende en kleurrijke musicalnummers inspireren Jamie en zijn gemeenschap elkaar om vooroordelen te overwinnen, meer acceptatie te tonen en in de schijnwerpers te stappen.

Regisseur zonder ervaring

Everybody’s Talking About Jamie komt van de hand van regisseur Jonathan Butterell, die niet zoveel ervaring heeft als eindverantwoordelijke. Wel was hij eerder verbonden aan onder meer de films Stay en Finding Neverland, maar dan als choreograaf.

Van uitstel komt… géén afstel

Eigenlijk was het de bedoeling dat de film in oktober 2020 in première zou gaan in de bioscopen, maar… (en dit is natuurlijk geen verrassing) dat vermaledijde coronavirus gooide weer eens roet in het eten. Everybody’s Talking About Jamie werd uitgesteld naar 22 januari 2021 en daarna naar 26 februari, waarna het opeens stilletjes werd rond de ‘musicalfilm’. Amazon Prime Video verzekerde zich van de rechten en bepaalde de nieuwe releasedatum op 17 september en die ‘deadline’ wordt hoogstwaarschijnlijk toch wel gehaald!

Bekijk hieronder (een selectie van) de nieuwe beelden

Everybody's Talking About Jamie 1

Everybody's Talking About Jamie 2

Everybody's Talking About Jamie 3