Laatste Nieuws

Amazon Studios bestelt twee seizoenen van horrorserie THEM

Amazon horrorserie THEM

Amazon heeft zich tijdens de Television Critics Association Press Tour flink geroerd. De webgigant kondigde diverse nieuwe projecten aan, waaronder de horrorserie THEM. Amazon Studios bestelde hier direct twee seizoenen van voor Amazon Prime Video.

Horroserie

THEM wordt de nieuwe horrorserie van Amazon. Lena Waithe is aangesteld als uitvoerend producent. Zij is onder andere bekend van Dear White People, Master of None en The Chi. Daarnaast zal Little Marvin aan de slag gaan als schrijver en uitvoerend producent van THEM. Het team achter de schermen wordt gecomplementeerd door Roy Lee, Miri Yoon en Michael Connelly met Vertigo Prime. Er zullen dus tenminste twee seizoenen van THEM gemaakt worden, maar nu is al duidelijk dat het om twee op zichzelf staande seizoenen zal gaan.

THEM op Amazon Prime Video

Met THEM boort Amazon Prime Video dus ook het horrorgenre aan, een genre dat al tientallen jaren erg populair is. Het eerste deel van THEM krijgt als titel THEM: Covenant en speelt zich af in 1953. Alfred en Lucky Emory besluiten samen met hun familie van North Carolina naar een volledig witte wijk in Los Angeles te verhuizen. Het huis van de familie, gelegen aan een idyllische straat omringd door bomen, wordt plotseling omgetoverd tot een ground zero locatie, waar zowel tastbare als bovennatuurlijke kwaadwillende krachten hen dreigen te verwoesten.

THEM zal wanneer het eerste seizoen gereed is in meer dan 200 landen te zien zijn bij Amazon Prime Video.