Laatste Nieuws

Amazon zorgt toch nog voor vierde seizoen The Expanse

The Expanse seizoen 4 Amazon Prime Video

Met dank aan Amazon wordt er toch een vierde seizoen van The Expanse gemaakt. De serie werd anderhalve week geleden gecanceld door televisiezender Syfy, maar volgens The Hollywood Reporter zorgt Amazon er nu met zijn streamingdienst Prime Video voor dat de toekomst van The Expanse gewaarborgd is.

Gecancelde series

De afgelopen weken regende het series die gecanceld werden, ondanks dat ze nog altijd erg populair zijn. Lucifer en Designated Survivor zorgden bijvoorbeeld voor veel ophef toen bekend werd dat die series zouden stoppen. Voor Brooklyn Nine-Nine gold hetzelfde. Fox besloot dat het genoeg was met deze serie, maar na veel protesten van fans was NBC er snel bij. Ook het nieuws dat The Expanse na drie seizoenen gecanceld werd kwam voor velen als een verrassing. Nu slaan de Amazon Studios dus toe.

The Expanse seizoen 4 op Amazon Prime Video

Het nieuws dat Amazon Prime Video The Expanse seizoen 4 heeft besteld moet nog bevestigd worden door de webgigant. Volgens The Hollywood Reporter is de deal echter definitief rond. Bij Syfy was er geen plaats meer voor The Expanse in de programmering, met nieuwe series op komst. Dat probleem heeft een streamingdienst als Prime Video niet, waardoor Amazon het wel zag zitten om verder te gaan met de reeks.

Netflix

Het is te vroeg om te stellen wanneer The Expanse seizoen 4 op Prime Video van Amazon verwacht mag worden. De deal is officieel nog niet beklonken en daarna moeten de plannen voor seizoen 4 gemaakt worden. Of het daarna ook uitgezonden zal worden in Nederland door Amazon is ook niet duidelijk. In Nederland is The Expanse namelijk als een Netflix Original te zien. Dat wil zeggen dat de grote concurrent van Amazon de exclusieve streamingrechten op de serie heeft in Nederland. Of daar nu verandering in komt, omdat Amazon verder gaat met The Expanse is nog niet bekend. Dat wordt ongetwijfeld vervolgd.