Laatste Nieuws

Amazon Prime Video-serie Bosch krijgt spin-off

Bosch seizoen 6 Amazon Prime Video

De Amazon Prime Video-serie Bosch krijgt een spin-off. Seizoen 7 is het allerlaatste seizoen van de show, maar het lijkt erop dat we nog niet helemaal van detective Harry Bosch af zijn. Al is het nog niet bekend of de nieuwe serie ook naar Nederland komt.

Bekende gezichten komen terug

IMDb TV, een streamingservice die in de Verenigde Staten beschikbaar is en onderdeel is van Amazon, maakt bekend dat het een spin-off van Bosch besteld heeft. Later dit jaar wordt er begonnen met het maken van opnames en we weten al dat Titus Welliver, Madison Lintz en Mimi Rogers terugkomen als Harry, Madeline en topadvocaat Honey ‘Money’ Chandler.

We weten ook al ongeveer waar de spin-off over gaat: er breekt een nieuw hoofdstuk aan voor Harry, die samen moet werken met zijn vroegere vijand Honey. De synopsis vertelt ons: “Gezien de flinke voorgeschiedenis tussen de twee wordt het een hele uitdaging om elkaar te vinden, om samen alles op alles te zetten om gerechtigheid te krijgen!”

Titus Welliver is extatisch!

Welliver laat middels een statement weten: “Het is een understatement om te zeggen dat ik extatisch ben! Het is een cadeautje dat ik de kans krijg om nóg meer Harry Bosch-verhalen te vertellen. Het was behoorlijk moeilijk voor me om seizoen 7 op te nemen, omdat ik toen dacht dat het einde nabij was. Dus toen iemand met het idee kwam om een spin-off te creëren, zei ik meteen: let’s go. Ik wil alle Bosch-fans bedanken voor ál die jaren support. En ik kan jullie allemaal beloven: het wordt alleen maar beter!” Het zevende seizoen van Bosch wordt in de aankomende zomer gereleaset op Amazon Prime Video. Of de spin-off naar Nederland komt is nog onbekend, want IMDb TV is niet beschikbaar in ons land.