Trailer

Amazon Prime Video presenteert nieuwe serie Them

them amazon prime video

Amazon Prime Video maakt vandaag bekend dat er een nieuwe serie op de rol staat, genaamd Them, die op 9 april aanstaande in première gaat. De show behandelt terreur in de Verenigde Staten!

Kwaadaardige krachten teisteren een Afro-Amerikaanse familie

Them is een geesteskindje van seriemaker Little Marvin en uitvoerend producent Lena Waithe. Amazon Prime Video presenteert de show als anthologieserie die terreur in Amerika verkent. Het eerste seizoen speelt zich af in de jaren 50 en draait om een zwarte familie die van North Carolina naar een geheel blanke buurt in Los Angeles verhuist. Dit gebeurt in de periode die bekendstaat als The Great Migration: Afro-Amerikanen verlaten het platteland en vestigen zich in de grote steden. Het idyllische huis van de familie verandert echter al snel in ground zero waar kwaadaardige krachten, afkomstig van zowel de buren als buitenaards, hen dreigen te kwetsen, te verwoesten en zelfs te vernietigen.

Them heeft een cast vol toppers!

Prime Video maakt gelijk de cast van Them bekend: Deborah Ayorinde (Luke Cage), Ashley Thomas (Top Boy), Alison Pill (Scott Pilgrim vs. the World), Shahadi Wright Joseph (Us), Melody Hurd (Battle at Big Rock), en Ryan Kwanten (True Blood) vertolken de hoofdrollen. De serie is gemaakt en geproduceerd door Little Marvin, samen met uitvoerend producenten Lena Waithe, Miri Yoon en Roy Lee van Vertigo Entertainment, David Matthews en Don Kurt. Them is een coproductie van Sony Pictures Television en Amazon Studios.

Zoals hierboven al vermeld gaat de serie op 9 april in première op de streamingdienst, nog maar heel eventjes geduld dus. Them krijgt in totaal tien afleveringen.