Trailer

Amazon Prime Video onthult trailer en releasedatum serie The Wilds

We moeten nog heel eventjes geduld hebben, maar op 11 december is het zover: dan verschijnt de tiendelige serie The Wilds (nu al liefkozend ‘de opvolger van Lost’ genoemd) bij Amazon Prime Video. De trailer werd inmiddels ook al onthuld.

The Wilds

The Wilds is een productie van Sarah Streicher (Daredevil), Amy B. Harris (Sex and the City) en uitvoerend producent Jamie Tarses (Happy Endings). De serie is ‘deels een survivaldrama en deels een akelig slaapfeestje’. Na een vliegtuigcrash belandt een groep tienermeiden op een onbewoond eiland, waar ze samen moeten werken om te overleven.

Door de catastrofe leren ze meer over elkaar, maar clashen ze ook regelmatig en verwerken ze allen een opgelopen trauma op geheel eigen wijze. Er is echter één grote plottwist, die de boel nog maar eens op de kop zet: de meiden zijn niet ‘per ongeluk’ op dit eiland beland..

De hoofdrollen in The Wilds worden vertolkt door Sophia Ali, Shannon Berry, Jenna Clause, Reign Edwards, Mia Healey, Helena Howard, Erana James, Sarah Pidgeon, Rachel Griffiths, David Sullivan, en Troy Winbush.

Trailer The Wilds