Trailer

Amazon Prime Video onthult trailer docuserie over Tottenham Hotspur

De laatste maanden schieten sportdocumentaires als paddenstoelen uit de grond. Ook voetbalclub Tottenham Hotspur uit het Engelse Londen krijgt er één, genaamd All or Nothing. De trailer is inmiddels gereleased.

The Special One

In All or Nothing krijgen kijkers een uniek kijkje achter de schermen in de keuken van The Spurs, die onder leiding staan van de excentrieke Portugees José Mourinho. Hij nam het stokje over van clublegende Mauricio Pochettino, wiens ontslag ook voorbij komt in de docu.

Maar Mourinho is en blijft de hoofdrolspeler in de film. En hij doet zijn bijnaam The Special One eer aan, want we zien hoe hij werkelijk ieder detail bij de club naar zijn hand wil zetten in een poging Tottenham terug te brengen naar de absolute top van Engeland. Ook wordt er ingezoomd op hoe de Premier League plots stilgelegd werd vanwege het coronavirus en diens maatregelen.

Gefaseerde release

Voor voetballiefhebbers een absolute kijktip, dus. De eerste drie afleveringen van All or Nothing: Tottenham Hotspur verschijnen op 31 augustus op Prime Video. Op 7 september volgen de episodes vier tot en met zes, en als laatst komen de delen zeven tot en met negen één week later online.

Trailer All or Nothing: Tottenham Hotspur