Laatste Nieuws

Amazon Prime Video onthult nieuwe dramaserie met Nicole Kidman

Nicole Kidman gaat een hoofdrol vertolken in een nog te releasen dramaserie op Amazon Prime Video. De topactrice is door de streamingsdienst vastgelegd voor Things I Know to be True.

Nicole Kidman

Nicole Kidman maakte vooral naam met haar rollen in The Hours en Big Little Lies. Het leverde de Amerikaanse superster meerdere Emmy Awards en Golden Globes op. Voor Prime is het strikken van haar dan ook een grote, belangrijke slag.

Things I Know to be True

Betreft Things I Know to be True wordt Kidman overigens niet alleen hoofdrolspeelster, maar ook uitvoerend producent. De serie wordt gebaseerd op het gelijknamige stuk van toneelschrijver Andrew Bovell. Centraal staat het huwelijk van Bob en France Price, met al zijn up’s en down’s. Hun kinderen nemen verrassende beslissingen die de loop van het leven telkens op de kop zetten.

Kidman zal als uitvoerend producent overigens nog ondersteuning van Bovell, die het script ook al schreef. En daar is Nicole erg blij mee: “Ik zal de ervaring die ik had bij het zien van Andrew’s toneelstuk in Sydney nooit vergeten, een geweldige theaterervaring. Andrew’s toneelstuk is prachtig en zijn scripts voor de serie zijn net zo goed. Met Amazon’s vertrouwen, Jen Salke’s begeleiding, en een buitengewoon producerend team, hebben we hoge verwachtingen voor wat dit kan worden.”

Trailer toneelstuk Things I Know to be True