Laatste Nieuws

Amazon Prime Video kondigt wielerdocu Eat. Race. Win aan

Eat Race Win Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft Eat. Race. Win. aangekondigd. Deze nieuwe documentaireserie van de streamingdienst gaat op 27 juli in première en zal ook in Nederland te zien zijn. De reeks bestaat uit in totaal zes afleveringen.

Tour de France

Volgende week zaterdag gaat er weer een nieuwe editie van de Tour de France van start. Wielrenners zullen dan drie weken lang afzien, om op 29 juli over de Champs Elysee te racen. Het is zwaar om te overleven in de Tour en Eat. Race. Win. laat zien dat voeding een cruciale rol speelt om het vol te houden tijdens het grootste jaarlijkse sportevenement ter wereld. De Prime Original Eat. Race. Win. biedt de kijker een kijkje achter de schermen.

Hannah Grant

In Eat. Race. Win. volgen we Hannah Grant. Zij is de eerste vrouwelijke chef-kok in de beroemde wielerronde. Grant zorgt ervoor dat de renners van het Australische wielerteam Orica Scott iedere dag een smakelijke, maar ook voedzame maaltijd krijgen. Om de Tour de France te kunnen overleven moet er namelijk voldoende brandstof binnenkomen. Grant staat ook wel bekend als de Queen of Performance Cooking en weet dus precies wat de sporters nodig hebben. Bovendien is ze de eerste top chef-kok in een wielerronde. Grant laat ons tijdens de Tour en in het culinaire landschap van Frankrijk zien wat er nodig is om 21 racedagen lang te presteren op topniveau en het uiterste te vragen van het menselijk uithoudingsvermogen. Eat. Race. Win. is vanaf 27 juli beschikbaar op Amazon Prime Video. Tevens brengt Grant op die dag het gelijknamige nieuwe kookboek uit.

Bekijk hieronder de trailer van Eat. Race. Win.