Laatste Nieuws

Amazon Prime Video komt met tweede seizoen Making the Cut

Making the Cut Amazon Prime Video

De Amazon Prime Video-realityshow Making the Cut krijgt een tweede seizoen, zo kondigt de streamingdienst aan. In de aankomende zomer keren hosts Heidi Klum en Tim Gunn terug op je beeldscherm!

Making the Cut dit keer in… Los Angeles

De modeserie wordt dit keer opgenomen in Los Angeles en in de jury krijgen Klum en Gunn gezelschap van supermodel Winnie Harlow en Jeremy Scott, het creatieve brein van modehuis Moschino. Tien talentvolle ontwerpers gaan de strijd met elkaar aan in Making the Cut. Stuk voor stuk willen ze maar één ding: hun opkomende merken naar het volgende niveau tillen! De winnende looks zullen wederom beschikbaar komen in de Making the Cut-winkel van Amazon Fashion. De winnaar van de show ontvangt daarnaast 1 miljoen dollar om in zijn bedrijf te investeren.

Seizoen 2 Making the Cut ondanks coronavirus

Heidi Klum is verheugd dat The City of Angels dit keer aangedaan wordt: “Ik ben zo verheugd om in mijn thuisstad Los Angeles te zijn, met zo’n getalenteerde groep ontwerpers en juryleden voor het tweede seizoen. Het afgelopen jaar bracht wereldwijd zo veel onvoorziene uitdagingen, dus ik voel me dankbaar dat we in staat waren om veilig te filmen terwijl Tim en ik onze reis voortzetten om het volgende grote internationale modemerk te vinden.”

Daar voegt Tim Gunn aan toe: “Ik ben verheugd om voor seizoen twee van Making the Cut opnieuw met Heidi samen te werken en Winnie en Jeremy als juryleden toe te voegen. Ze brengen allebei een unieke stem om ons te helpen deze ontwerpers uit te dagen, hun vaardigheden aan te scherpen en uit hun comfortzone te stappen om de volgende bekende namen in de mode te worden.”

Making the Cut seizoen 2 gaat dus in de zomer in première, al hebben we nog geen precieze releasedatum.