Laatste Nieuws

Amazon Prime Video komt met nieuwe Young Adult-serie Panic

panic amazon prime video

Amazon Prime Video komt binnenkort met een spiksplinternieuwe Young Adult-serie, genaamd Panic. Vanaf vrijdag 28 mei aanstaande zijn alle tien de afleveringen van de show te bekijken op de streamingdienst.

Soort Hunger Games?

Schrijfster Lauren Oliver is de geestelijk moeder van de serie, evenals uitvoerend producent. De afleveringen van Panic zullen elk een uur duren, en de show neemt ons mee naar een klein Texaans stadje, waar afstuderende jongeren elke zomer weer concurreren in een reeks van uitdagingen, genaamd: Winner Takes It All.

Maar één kans…

De desbetreffende ‘studenten’ geloven heilig dat dat hun enige kans is om te ontsnappen aan hun omstandigheden, om hun leven beter te maken. Dit jaar zijn de regels echter veranderd – de pot met geld is groter dan ooit en het spel is nog gevaarlijker geworden! De spelers komen oog in oog te staan met hun diepste, donkerste angsten en worden gedwongen te beslissen hoeveel ze bereid zijn te riskeren om te winnen.

Panic is gebaseerd op de gelijknamige roman van de hand van Oliver, uitgebracht in 2014. Zij is, zoals hierboven al vermeld, ook betrokken bij de serie, niet alleen als scriptschrijfster maar ook als uitvoerend producent. Joe Roth, Jeff Kirschenbaum en Adam Schroeder helpen haar daar een handje bij, naast co-executive producers  Lynley Bird en Alyssa Altman.

Castleden

Olivia Welch (Heather Nill), Mike Faist (Dodge Mason), Jessica Sula (Natalie Williams), Camron Jones (Bishop Mason), Ray Nicholson (Ray Hall), Enrique Murciano (Sheriff Cortez) spelen de hoofdrollen in de nieuwe Young Adult-serie, die dus op 28 mei verschijnt op Prime Video.