Laatste Nieuws

Amazon Prime Video geeft groen licht voor serie I’m A Virgo

im a virgo amazon prime video

Amazon Prime Video heeft alle seinen op groen gezet voor het schieten van een nieuwe serie. I’m A Virgo van regisseur Boots Riley (Sorry to Bother You) is direct besteld door Amazon Studios, zo maakt de streaming-gigant bekend.

I’m A Virgo gaat over 4 meter lange zwarte man

De serie is een absurdistische, coming-of-age joyride over een bijna 4 meter lange jonge zwarte man die in de Amerikaanse stad Oakland woont. I’m A Virgo is gemaakt en geschreven door Riley, die ook uitvoerend producent is, samen met Michael Ellenberg (Prometheus, Robin Hood). Jharrel Jerome (Moonlight, When They See Us) speelt de hoofdrol. De serie gaat exclusief in première bij Prime Video!

Verfrissend, origineel én uniek

Regisseur Riley reageert verheugd op het nieuws: “Ik ben blij dat ik samen met Amazon aan dit project werk. Deze show zal me ofwel prijzen ofwel verbannen. En daarom heb ik betaling vooraf geëist!” COO Albert Cheng van Amazon Studios zegt: “I’m A Virgo is verfrissend, origineel en in uniek in zijn soort. Niemand is net als Boots, en we zijn zo verheugd om met hem en Jharrel te werken aan deze fantastische, grappige en volstrekt unieke nieuwe serie. We kunnen niet wachten tot onze Prime Video klanten het kunnen zien.”

Nominatie op Sundance Film Festival

Riley’s eerste speelfilm Sorry to Bother You, die hij schreef én regisseerde, was één van de meest populaire films op het Sundance Film Festival in 2018. Daar was het genomineerd voor de Grand Jury Prize.