Laatste Nieuws

Amazon Prime Video gaat spin off-serie van The Boys brengen

The Boys Amazon Prime Video

De serie The Boys is één van de meest populaire titels op Amazon Prime Video, en mede daarom heeft de streamingsdienst besloten een spin off-serie van het superheldenverhaal te maken. Dat weet The Hollywood Reporter te melden.

The Boys

The Boys is een superhelden-serie die sinds afgelopen zomer op Prime Video te bewonderen is. De hoofdrolspelers, met elk een eigen superkracht, worden in een eigen universum verhuurd door een bedrijf genaamd Vought International. Helaas gaat dat ook gepaard met veel onnodig geweld en burgerdoden.

In seizoen 2 gaan Hughie, Mother’s Milk, Frenchie en Kimiko op zoek naar hun vermiste vriend Billy. Afleveringen van seizoen 2 verschijnen wekelijks; de grote climax vindt plaats op 9 oktober aanstaande.

Spin off

De nog te releasen spin off van The Boys zal gaan over studenten die ook superkrachten hebben. Ze studeren op de speciale school van Vought International. De studenten strijden met elkaar om het binnenslepen van de beste contracten in de beste steden. Wanneer de spin off beschikbaar wordt voor abonnees van Prime Video, is nog niet bekend.