Laatste Nieuws

Amazon Prime Video breidt All or Nothing-series verder uit

Manchester City docu Prime Video

Amazon Prime Video blijft fors inzetten op sport voor de streamingservice. Afgelopen seizoen was American Football en tennis al via Prime Video te zien en ook hopen ze uitzendrechten van de Engelse Premier League (voetbal) binnen te hengelen. Met sportdocumentaires gaan ze ook in op de inhoud van de sport.

All or Nothing

Amazon Prime Video breidt de All Or Nothing-documentairereeks verder uit. Er zijn al twee seizoenen te zien op Prime Video. Deze gingen over de Arizona Cardinals en de Los Angeles Rams en het derde seizoen is ook al aanstaande. Eind april wordt dit deel verwacht en daarin zullen de Dallas Cowboys centraal staan. In de toekomst zullen er dus meer All or Nothing-seizoenen verschijnen en dan zullen er ook andere sporten aan bod komen.

All Blacks

Zo wordt in opdracht van Amazon ook een documentairereeks gemaakt over de All Blacks, het rugbyteam van Nieuw-Zeeland. Zij zijn niet alleen wereldberoemd vanwege hun prestaties, maar zeker ook vanwege de Haka, een traditionele dans uit de Maoricultuur. Het team werd in 2017 gevolgd door de camera’s van Prime Video en dus zal er een kijkje achter de schermen van de All Blacks getoond worden. Voordat dit All Or Nothing-seizoen verschijnt zal er eerst nog een ander American Football-team in het middelpunt van de aandacht staan. Er wordt een apart hoofdstuk gemaakt over de Michigan Wolverines. Dit seizoen zal op 6 april te zien zijn.

Iets dichter bij huis wordt een documentairereeks over Manchester City gemaakt. Hierin worden onder andere Pep Guardiola en de spelers van City gevolgd, maar zal er ook in de geschiedenis van de Engelse voetbalclub gedoken worden door de makers van All or Nothing.